Romo fabrics

Het oprichtersmerk van The Romo Group, Romo, staat bekend om zijn verscheidenheid aan klassieke en eigentijdse ontwerpen. Ze biedt een gevarieerde stijl en tijdloze elegantie verrijkt met een geavanceerd kleurenpalet. Generaties aan ervaring en onderscheidend Brits design vormen de basis van het merk Romo. Sinds de oprichting van een eigen in-house ontwerpstudio in de jaren tachtig is Romo blijven groeien en nu marktleider in designstoffen en wandbekleding.

Tweemaal per jaar worden er nieuwe Romo fabrics collecties gelanceerd en wij hebben deze als eerste voor jou klaarliggen. JOXAL is jouw gerenommeerde Romo fabrics dealer. Vraag ons naar de beste mogelijkheden op het gebied van stoffering, gordijnen en interieur.

Autumn Winter 2020

Een moderne approach op klassieke prints en texturen.

Bekijk

Spring Summer 2020

Zachtheid, soepel en comfortabel, met verfijnde prints voor luxe in een alledaagse omgeving.

Bekijk

Atumn winter 2019

Een botanische en sfeervol exotische collectie Romo fabrics, inclusief outdoor stoffen!

Bekijk

The Black Edition

Dezelfde kwaliteit met nog meer diepgang en extravagantie in design.

Bekijk

Contemporary Collections

Stijlvolle, organische stoffen van verschillende blijvende collecties.

Bekijk

Autumn winter 2018

Osumi, Istra met sobere tinten aangevuld met sfeervolle diepere tinten organische stoffen.

Bekijk

ROMO Wallpaper collecties

Stijl de ruimte helemaal af met bijpassend behang.

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.