ROMO Black Edition collecties

ROMO the Black Edition biedt exclusief ontworpen collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Black Edition is gemaakt voor de luxe interieurmarkt en combineert verfijnde structuren, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een visionair kleurenpalet. Een hoogtepunt van ideeën, inspiratie en originele kunstwerken is de creatieve kracht achter de nieuwe Black Edition. Oorsprong afgeleid van couture mode, 20e-eeuwse abstracte kunst, volksborduurwerk, Indiase Ikat-ontwerpen en Byzantijns glasmozaïek zijn allemaal artistiek opnieuw bedacht en geïntegreerd door verbluffende kleuren.

Met een handgeschilderde look, ombré-schaduw en eeuwenoude ambachtelijke technieken is er een gevoel van vervaagde grandeur, terwijl de levendige kleur en het subtiele gebruik van metalen garens het algemene gevoel verfijnd en modern houden. Verbluffende digitale prints van grootschalige bloemen worden vergezeld door ingewikkelde borduursels, jacquardweefsels van damast en bloemen, gespoten fluweel en prachtig voelbare veelkleurige strepen.

‘Black Edition heeft ons de mogelijkheid gegeven om op een weloverwogen, individuele manier meer experimenteel te zijn met kwaliteiten, technieken en ontwerp. De essentie van Romo wordt voortgezet door ons kenmerkende kleurenpalet en levendige, eigentijdse prints. ROMO the Black Edition is rijker en tactieler, met weelderige kwaliteiten zoals fluweel en zijde die warmte en luxe geven. Innovatieve en nieuwe technieken zoals digitaal printen en spuiten hebben ons in staat gesteld om complexe ontwerpen met intense kleuren te creëren, speciaal gemaakt voor de luxe interieurmarkt ‘, vertelt Emily Mold, Design Director.

 

Black Edition 2

De nieuwste Black Edition collectie!

Bekijk

Black Edition 1

In 2018 kwam ROMO met de eerste vooruitstrevende Black Edition collectie.

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.