ROMO the Black Edition 2

In de nieuwe ROMO Black Edition smelten modern Japan en klassiek Frankrijk samen tot een explosie van sensationele prints en structuren. Verrassend anders en toch precies wat je verwacht qua sfeervolheid en kwaliteit. Door een harmonieuze samenwerking met de Japanse kunstenaar, Katsutoshi Yuasa, is Black Edition begonnen met een verkenning van aloude Japanse prentkunstpraktijken waar traditionele en hedendaagse technieken met elkaar verweven zijn. Met behulp van digitale afbeeldingen samengesteld uit zijn eigen camera, maakt Katsutoshi ingewikkelde houtsnedeafdrukken die methodisch zijn gemaakt met klein snijgereedschap. Eenmaal voltooid, gebruikt hij een volledig handmatige afdrukmethode om zijn kunstwerk te maken. Abstracte verhalen en landschappen uit de collectie van Katsutoshi Yuasa worden opnieuw verbeeld in een rijke bloemlezing van luxe stoffen. Mizumi ziet kleurrijke, eigentijdse ontwerpen belichaamd met textuursensaties sieren weelderige fluwelen, verfijnd linnen en heerlijke jacquardweefsels.

Inachi

Een weelderige collectie luxe bekledingsweefsels, bestaande uit een combinatie van unieke ontwerpen en oosterse en Franse kleuren.

Mizumi

Kleurrijk en eigentijds met een sensationele textuur.

Kuboa

Het toppunt van verfijning; deze luxe collectie decoratieve bekledingsweefsels presenteert unieke ontwerpen op intrigerende structuren. De perfecte combinatie van weelderig gesneden velours, innovatieve weefsels en semi-vlaktes met textuur worden verenigd door een volledig modern, sfeervol palet.

Hinoki

Een kunstzinnige balans van kleur en textuur wordt weergegeven in deze serene collectie van elegante stoffen en lichtgewicht stoffen. Met glinsterende metalen highlights is de Hinoki-collectie betoverend mooi.

Desire by Loob

Speciaal voor ROMO heeft Jessica Loob een uniek artistieke collectie ontworpen. Fabrics én wallcovers!

Wallcovering

De collectie behangen in de Black Edition collecties is divers en spraakmakend.

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.