ROMO wallpaper collecties

etsu-wallcoverings-00 ROMO fabrics - wallcovering - wallpaper - JOXAL interieur Schagen - Jolanda Maurix interieur

Behalve de fijnste en sterkste stoffen biedt ROMO een scala aan uitdagende en oogstrelende muurbekleding series. Kwalitatief hoogstaand en zeer origineel behang met de mooiste patronen en geïnspireerde motieven, passend binnen de bestaande fabrics collectie. Niet alleen in hun Contemporary collections maar ook in de stoere stijlvolle Black Edition collecties.

Van heftige florale bloempartijen tot geometrische en uitgeveegde verfdessins. diep en donker, elegant en landelijk. Wij hebben het gehele assortiment van ROMO voor je klaarliggen in de showroom.

Bekijk hier de ROMO fabrics collecties

Etus wallcovering

Unieke reliëfs voegen diepte en dimensie toe, terwijl een verfijnd palet van zachte tinten en rijke metallische tinten een andere laag van luxe en verfijning laten zien.

Xanthina wallpaper

Gedrufde motieven en kleuren spatten van je wand. Met Xanthina laat je zien wie je bent.

Desire wallpaper

Desire is een speciale collectie met design van Jessica Zoob.

Astratto wallpaper

Bloemmotieven, damasts en mathematiek in spontane kleuren.

Iroko wallpaper

Weelderige geometrie, klassiek en vooruitstrevend. Wanden met allure van grote hotels.

Mizumi wallpaper

Een werkelijk unieke collectie wandbekleding die op een eigentijdse en elegante manier oosterse ontwerpen en oude ambachten omarmt.

Herbaria wallpaper

Een luxe collectie wandbekleding met opvallende prints uit de Herbaria-stoffencollectie, evenals een reeks verfijnde, textuurontwerpen.

Kansai wallpaper

Een experimentele vinyl collectie van kunst en hedendaagse fotografie in een boeiend palet van gewaagde, levendige tinten.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.