Gordijnen

Het woord gordijnen komt van het oud Franse woord cortine dat is afgeleid van het Latijnse cortina. Daar komt het Engelse woord curtain vandaan.

Wij adviseren en inspireren je graag met de allermooiste collectie gordijnen die je ooit hebt gezien!

Ze zorgen voor instant comfort, isolatie, gezelligheid, geluidsdemping, privacy en een buitengewoon bijzonder interieur. Tenminste, als je de juiste gordijnen ophangt. Wij hebben exclusieve merken voor sensationele en adembenemende gordijnen. Fabelachtige bloemendessins, super fijne stoffen en gewoonweg de prachtigste kleuren. Een gordijn dat je niet bij de buren vindt. Wij zijn trotse dealer van onder andere:

Linnen

JOXAL heeft de grootste en mooiste collectie linnen gordijnen die je kent. Bekijk onze merken voor inspiratie en collecties.

Villa Nova

Wow, wat een keus en pracht. Toegankelijk trendy met stijl en karakter.

Bekijk

Christian Fishbacher

Designers Guild

Velours of juist 100% linnen, we hebben altijd het nieuwste en mooiste van Designers Guild.

Bekijk

Christian Lacroix

Sinds de lancering van het Couturehuis in 1987 is de Christian Lacroix-stijl uniek, uitbundig, kleurrijk en barok.

Bekijk

Osborne & Little

Matthew Williamson

Interstill

Award winning gordijn systemen.

Decoline

Extravagante roedes.

Romo Fabrics

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.