Villa Nova

Joxal interieur - Jolanda Maurix interieur - Villa nova - wallpaper - behang

Villa Nova is  opgericht in 1993, als onderdeel van The Romo Group. Het is een jong en levendig merk dat een ‘betaalbaar stijlvol’ als doel stelt.  De filosofie van Villa Nova is om moderne, veelzijdige stoffen, wandbekleding en accessoires te creëren. Een toegewijd team van getalenteerde in-house ontwerpers werkt hier dagelijks aan. De kern van elke Villa Nova-collectie is een gevoel voor stijl en creativiteit.

De collecties van Villa Nova zijn toegankelijk en karaktervol en met een goede dosis familiegevoel. Sinds 2019 hebben zij ook een kindercollectie. Villa Nova voelt jong en dynamisch in alle aspecten maar is zeker een merk om serieus te nemen. Wat vooral bijzonder is aan dit merk is de verbindende factor tussen hip en tijdloos. Keer op keer weten zij inspirerende collecties te ontwerpen die zowel stijlvol als trendy zijn. Eigentijdse prints met oog op de toekomst.

Spring Summer 2020

Glooiende landschappen en sereniteit. alles wat we nodig hebben nu.

Bekijk

Autumn winter 2019/2020

Volgens de laatste trends en volgens de Villa Nova filosofie. Vol karakter en stijl.

Bekijk

The KIDS collection

Alsof je door een prentenboek bladert zo mooi.

Bekijk

Current Collections

De contemporary collectie van Villa Nova. Niet meer weg te denken uit onze winkel!

Bekijk

Villa Nova wallpaper

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.