Villa Nova spring summer 2020

De zomercollectie van Villa Nova is een samenspel van glooiende landschappen, de schoonheid van de natuur en artistieke expressie. Met een perfect evenwichtig en sereen decor. Schilderkunstige ontwerpen bieden een rustgevend toevluchtsoord, terwijl stijlvolle borduurwerken een gevoel van kunstzinnigheid en complexiteit inluiden. Met een palet dat vertrouwen uitstraalt, worden de ontwerpen doordrenkt met eigentijdse tinten, waardoor de liefdesrelatie van Villa Nova met kleur wordt voortgezet in een collectie die natuurlijke schoonheid met moderniteit combineert.

ESTELLA

CORRIS

Nila Throws

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.