Contact met JOXAL

Je vindt ons aan de Witte Paal 323 in Schagen

Wij zijn deel van een groot bedrijventerrein waar je werkelijk alles kan vinden op het gebied van interieurstyling en living. Als je begint bij ons dan is de kans groot dat je nergens anders meer heen hoeft! In onze showroom hebben wij een geweldige collectie gordijnen voor je klaarliggen. Wij hebben de ruimste keus in linnen gordijnen van West Nederland. Daarnaast hebben we heel veel keus in raamdecoratie zoals jaloezieën, stijlvolle rolgordijnen, shutters en plissé systemen. We hebben ook horren, behang, verf, fantastische meubelstoffen, verlichting, karpetten en andere eyecatchers voor in jouw huis. Zie ook onze zitmeubelen in de showroom. Bij ons vind je ook Martijn de Wit Vloeren, samen bieden wij een stijlvol en top end totaalpakket voor jouw magnifieke maison.

Je bent altijd welkom. Wil je zeker zijn van een afspraak met ons, vul dan het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan contact op met jou.

 

Zo bereik je JOXAL:

Postadres: Witte Paal 323, 1742 LD Schagen
Telefoonnummer: 0224-741902
E-mailadres: info@joxalinterieur.nl

Wij zijn open op:

Maandag  gesloten
Dinsdag van 9:30 uur t/m 17:30 uur
Woensdag van 9:30 uur t/m 17:30 uur
Donderdag van 9:30 uur t/m 17:30 uur
Vrijdag van 9:30 uur t/m 17:30 uur
Zaterdag van 9:30 uur t/m 17:00 uur

JOXAL op Social Media:

Volg ons; Jolanda Maurix interieur styliste. Alfred Vonk adviseur en technische man op Instagram, Facebook en Pinterest voor wooninspiratie en de beste interieur tips!

 

Dit zijn onze gegevens:

JOXAL interieur BV
KvK 57287732
Vestigingsnr. 000026746891
Lees hier onze leverings- en privacyvoorwaarden.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.