Horren op maat

Horren zijn de beste manier om insecten buiten te houden. Met een hordeur of horraam voorkom je ook dat er bladeren en viezigheid naar binnen kan waaien. Dubbel zo praktisch dus.

Er was een tijd dat horren erg praktisch waren maar niet zo mooi, die tijd is gelukkig voorbij. Al onze horren op maat zijn stijlvol, zeer gemakkelijk in gebruik, op alle soorten ramen en deuren toepasbaar én bijna onzichtbaar. We hebben een flink assortiment en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor jou en ons staan kwaliteit, stijl en duurzaamheid bovenaan wat betreft eisen en wensen. Daarom leveren wij altijd op maat horren die wij zelf bij jou thuis komen inmeten en plaatsen. Om kwaliteit en vakmanschap te kunnen waarborgen leveren wij ons eigen label horren en hordeuren en -ramen van het betrouwbare merk Luxaflex. We lopen er graag even met je doorheen.

Wat zijn de mogelijkheden voor horren op maat?

Wij bieden alle kleuren en typen horren aan die er bestaan. Je kunt kiezen welke kleur horkozijn je aanspreekt en je kunt ook een kleur aangeven voor het gaasdoek. Zoek je een hordeur of een hor voor een raam? Is het voor een schuifpui, een normale deur of voor een draai- en kiepraam? Er bestaan inzethorren, horren op maat die je naar beneden kunt rollen en dan is er de plissé hordeur. Dit is zonder twijfel de favoriet van onze klanten. De plissé hor is nagenoeg onzichtbaar en is gemakkelijk te plaatsen tussen of op de bestaande kozijnen. Omdat het gaas gevouwen is (plissé) werkt het als een schuifdeur en is het maar een klein pakket! Je kunt deze plissé hordeuren en -ramen buiten en binnen plaatsen.

Welke hor werkt voor mij?

Daar komen wij graag samen met je achter. Samen kijken wij naar het materiaal, de kleur, het systeem en natuurlijk adviseren wij welke horren op maat het beste passen bij jouw woning, tuin en lifestyle. Geen woning en gezin zijn hetzelfde en zo voorzien wij iedereen van een passend en exclusief advies. Je bent voor zo’n vrijblijvend advies altijd welkom in onze uitgebreide showroom in Schagen. Als je het prettig vindt, kun je hiervoor een afspraak maken via onderstaand afspraak formulier. Dan weet je zeker dat je één van ons voor jezelf hebt op jouw gekozen tijdstip.

Tip! Neem foto’s mee van je woning om ons een goed beeld te kunnen geven van jouw huis, de stijl, situatie en de grove maten.

Na een cappuccino en een informerend gesprek krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Als je daarop ‘ja’ zet dan komen we bij jou thuis inmeten en verzorgen we alles tot in de puntjes (en nog iets verder).

Tot snel in Schagen! Groeten Jolanda, Lia en Cora

horren op maat | JOXAL interieur Schagen | Jolanda Maurix | Zonwering | raamdecoratie | Gordijnen | Interieuradvies | Plisse Hor

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.