Mooie gordijnen uitkiezen

JOXAL interieur heeft een prachtige collectie gordijnen en raamdecoratie van bekende merken en natuurlijk ons eigen label. Onze collectie is breed en aantrekkelijk en bestaat uit stoffen voor gordijnen tot plisségordijnen en van rolgordijnen tot vouwgordijnen. Wij stellen hoge eisen aan stijl, service en kwaliteit, maar ook aan veelzijdigheid. Daarom is onze raamdecoratie van een hoge kwaliteit, geschikt voor alle ruimtes en verkrijgbaar in veel kleuren en uitvoeringen.

Mooie gordijnen uitkiezen

Alles begint met smaak en daarom gaan wij graag met jou praten in onze showroom. Wat vind je mooi? Waar houd je juist niet van? Voor welke ruimte zoek je raamdecoratie en/of gordijnen en naar welke sfeer ben je op zoek? En ook belangrijk is hoe je woning eruit ziet en welke meubels en vloeren er zijn.  Woon je in een net gebouwd huis of een al eeuwenoud huis? We streven ernaar dat alles bij elkaar een comfortabel en stijlvol geheel is.

Gordijnen brengen sfeer, ruimtelijkheid en akoestiek. Het juiste gordijn is heel belangrijk.

Zo kun je kiezen voor een dunnere bijvoorbeeld linnen stof waar licht doorheen komt. Wil je geplooide gordijnen, dubbel geplooid of niet-geplooide gordijnen en past dat bij de stof die je uitkiest? Een dik overgordijn heeft een dubbele plooi nodig om aan de onderkant nog mooi te vallen. Een sfeervolle combinatie van vitrage met een overgordijn in een diepe tint verzorgt een stijlvolle finish. Wij hebben een hedendaagse serie met prachtige vitrages inclusief organza’s die een romantische en sobere ruimte maken. We hebben volop keus in natuurlijke materialen met een grove weving, zoals linnen en katoen. Deze stoffen, in alle kleuren van de regenboog zorgen voor een stoere en flatteuze uitstraling.

Bekijk hier onze fabrics collectie met gordijnstoffen.

Gordijnen die de grond bijna raken zijn eigenlijk in alle gevallen het mooiste. De juiste lengte vinden is een maatwerkje waarbij we ook rekening houden met de ongelijkheid van vloeren en de gevoeligheid van de stof. Natuurlijke stoffen krimpen en zetten uit bij een verandering in luchtvochtigheid. Maar jij hoeft je geen zorgen te maken over de juiste afmetingen want dat verzorgen wij. Kom eens in onze showroom voor een geheel vrijblijvend advies. Je kunt dan kijken tussen al onze prachtige stoffen en mogelijkheden en genieten van een kop koffie. Lijkt dat je een goed idee? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en wij bellen je terug!

 

Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedIn

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.