Reviews

Wij, Jolanda Maurix, Alfred, Lia, Cora en alle medewerkers van JOXAL interieur, vinden het ongelooflijk belangrijk dat jouw wens werkelijkheid wordt. Wij doen er dan ook alles aan om jouw huis zo mooi en sfeervol mogelijk te maken en jou te adviseren en bedienen op de beste mogelijke manier. Het is ons streven om ieders huis zo fijn en stijlvol mogelijk te maken. Ieder project, groot of klein, wordt door ons met even veel aandacht en liefde behandeld, zo ook onze klanten.

”Dank je wel Cora, ik vond alle tips geweldig en ben heel blij met alles, en misschien tot een volgende klus.”

Met vriendelijke groet Karima

 

”De gordijnen hangen prachtig, we zijn er erg blij mee!”

Mvgr Francien Rosing

 

“Complimenten voor de monteur, erg netjes allemaal.”

Mvg, Ad Steysel

 

 

”We willen je graag nog even heel erg bedanken voor de mooie jaloezieën en jullie goede en snelle service. Het ziet er prachtig uit en het is keurig opgehangen.”

Groeten van Jens Nauta en Manon Smit

~

”Hi Jolanda, Jouw advies, de producten en de montage ervan zijn/waren helemaal goed! Dank daarvoor!”

Groet, Raymond

~

“Bijgaand even een impressie hoe het geworden is. We zijn nog niet helemaal klaar: de industriële zwarte glazen deur en deurkrukken zijn nog in bestelling en zo zijn er nog wat afwerk dingetjes maar voor het grootste gedeelte is het klaar! Wij zijn erg blij met de kleurstelling en raambekleding”

Groeten, Nicolette en Ruud Dekker

 

 

”Inmiddels hangt het nieuwe vouwgordijn weer. Enorm bedankt voor het meedenken en voor deze service! Echt heel fijn!”

Groetjes Annemiek

~

”Beste Jolanda, Ik wil je nog even bedanken voor het veranderen van het slaapkamergordijn; het hangt nu echt netjes! We zijn erg blij met alle raambekleding, je hebt ons echt prima geadviseerd; het is mooi gemaakt en Alfred heeft het keurig opgehangen! Nogmaals dank en fijne dag verder.”

gr, Marian Buitenhuis

~

“Ik wilde even laten weten dat ik heel blij ben met jullie advisering. Afgelopen dinsdag heeft Alfred de Inbetween-gordijnen opgehangen bij mij – was nog een hele klus begreep ik – en ik vind het prachtig geworden.”

Hartelijk dank en vriendelijke groet,

Els Stokkers

~

“De factuur is betaald hoor! We zijn echt mega, mega blij met het resultaat. Dank wederom!”

Groet, Jeroen

 

 

”Hallo Jolanda, wij gaan onze meubelen neer zetten. Het komt nu zo anders over. Misschien als de raambekleding hangt dat het dan ook weer anders oogt, maar dat gaat vast goed komen. Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie  kleuren combinatie en de tijd die je erin hebt gestoken. Ik weet het is je werk maar toch ongelooflijk bedankt.”

Groetjes Arie en Sylvia

~

Commissie Baas, Oudkarspel:

”We hebben een uiteenlopende smaak en Jolanda wist hier goed naar te luisteren en deze smaken prima samen te voegen. Erg fijn vonden we het gesprek aan huis. We zijn absoluut tevreden, 100%. JOXAL gaat voor het interieur en het gaat niet om zoveel mogelijk producten te verkopen. En jullie kwamen met leuke ideeën om bijvoorbeeld een muur door te breken, leuk dat daar over meegedacht wordt. In de toekomst komen we zeker weten terug. Dit vanwege de klantvriendelijkheid, jullie hadden echt alle tijd voor ons én de ruimte die  aan ons werd gegeven om te beslissen. Dank je wel, zeer bijzonder.”

~

“Dag Jolanda, Het is me wel een zomertje geweest, maar……het resultaat mag er zijn. De verbouwing is klaar, schilderwerk is klaar, audiomeubel staat er, kleed ligt er. Het klopt gewoon allemaal. Ik heb heel erg blij met het uiteindelijke resultaat, mijn hartelijke dank.”

Tineke Wester

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.