Over JOXAL

Een heerlijk huis, voor jou!

Wij zijn Jolanda, Petra en Alfred van JOXAL interieur! Samen zijn wij JOXAL interieur en wij bieden een totaalconcept op het gebied van interieuradvies en -styling met onder andere eigen labels raamdecoratie en gordijnen. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen, met passie voor sfeer en kwaliteit.

Bij het inrichten van een woonhuis streven wij altijd naar een prachtig interieur, passend bij jouw smaak en lifestyle. We brengen desgewenst totaaladvies uit, zodat de stijl en sfeer écht kloppen. Persoonlijkheid is hierbij het uitgangspunt, zodat jij volop kan genieten van een uniek en aangenaam thuis. Nu, en nog vele jaren hierna. We verrassen je graag met een echt goed advies, eerlijk én persoonlijk. Kom langs in de showroom, wij staan altijd voor je klaar.

Jouw huis mag leven. Een comfortabel interieur, vol karakter. Daar gaan we voor!

                     

SFEER, STIJL, ADVIES

Wij werken met betrouwbare, exclusieve merken zoals Luxaflex, Christian Fischbacher, Luxaflex Outdoor, Designers Guild,  Romo, Osborn and Little, Matthew Williamson, Christian Lacroix, Thibaut, Cole and Son, Interstil, Villa Nova, Mind the Gab, Pure and Originel, Black Edition, Villa Nova, Degalux, Decoline, Ralph Lauren, Alphenberg en Farrow & Ball.

JOXAL collectie

Laat je verrassen door de JOXAL collectie, met uitgebreide keuze op het gebied van gordijnen, interieurstoffen, raamdecoratie en wandbekleding. Ontdek de buitengewone dessins en texturen, prachtige kleuren en bijzondere materialen. Wij adviseren maatwerk raamdecoraties zoals plissé, duette, jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, shades, houten jaloezieën en diverse uitvoeringen shutters voor binnen en buiten. Tevens hebben wij mooie oplossingen op het gebied van horren. Ook bieden wij een mooie collectie buitenzonwering aan met eigen montage. Dit hebben we oa van Luxaflex outdoor en Degalux. Onze eigen vakmensen komen de collectie graag bij je tonen,  inmeten en monteren.

JOXAL paint

De JOXAL Paint collectie biedt smaakvolle tinten passend bij onze de gordijn-, wand-, raam- en stoffencollecties. We bieden een hoogwaardige kwaliteit verf collectie, bestaande uit bijzonder geïnspireerde kleuren met een elegante matte finish.

Een aangenaam woonklimaat

De JOXAL collectie biedt vele mogelijkheden op het gebied van zonwering, zowel voor binnen als buiten. Maak kennis met sfeervolle buitenzonwering, aangepast op jouw woonwensen.

MEUBELS

Wilt u advies voor meubels? Vraag gerust advies, wij bieden ook een aantal zitbanken, fauteuils, poefen enz aan.

 

Ons Team

Jolanda Maurix
Alfred Vonk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.