JOXAL PAINT collectie

Ja dat lees je goed, wij introduceren met trots onze eigen verflijn. Kwalitatief hoogstaande verf met bijzonder geïnspireerde kleuren en een prachtige finish.

DE INSPIRATIE

De JOXAL PAINT kleurencollectie is geinspireerd op onze jarenlange ervaring bij het inrichten van woonhuizen waarin we werken met de juiste tonen en sferen passend bij onze gordijn- en meubelstoffen uit de JOXAL collectie. Ons creatieve team van stylisten heeft inspiratie opgedaan bij het Rijksmuseum, adembenemende plekken in de natuur en prachtige architectuur zoals, Villa Carlotta, een 18e-eeuwse villa aan Lago di Como in Italië.

Onze verf collectie is niet zomaar een collectie, het is een collectie met een lading. Iedere kleur heeft haar eigen verhaal en brengt, in combinatie met een andere kleur, weer een nieuw verhaal tot stand. Onze kleuren werken samen en komen zo steeds op een andere manier tot uiting. Wij kennen onze kleuren, en het verhaal erachter, als geen ander en helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Jouw thuis vertelt jouw verhaal, en wij helpen je graag deze op de beste manier over te brengen.

HOGE KWALITEIT

JOXAL paint collectie is een matte muurverf lijn geschikt voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Onze verf voldoet aan schrobvast klasse 1. Dat betekent dat de matte muurverf goed reinigbaar is en geschikt is voor muren die intensief belast worden. Onze verf is daarnaast volledig waterverdunbaar en vrij van giftige stoffen en oplosmiddelen.

Nu in de winkel

We hebben de boekjes klaar en de verf wacht met smart om gebruikt te worden. Kom in onze showroom ervaren welke verftint het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.