Fabrics

Bij ons vind je de mooiste fabrics geschikt voor gordijnen en meubelstoffering. Wij hebben de nieuwste collecties van onder andere Designers Guild en Romo Fabrics en hebben een eigen label met prachtige en veelzijdige stoffen. Het kan bijna niet anders dan dat je bij ons in de showroom slaagt. Laat een van ons, Jolanda, Lia of Cora, je adviseren en inspireren. Wij weten vaak snel wat jij en jouw interieur nodig hebben. Dat is vaak een keuze of combinatie waar je zelf niet direct aan had gedacht. Zeker de moeite waard om eens langs te komen bij ons. Vul het formulier onderaan de pagina in en we bellen je terug voor een vrijblijvende afspraak.

Villa Nova

Jong en dynamisch, met karakter en stijl!

Bekijk

Designers Guild

Wij zijn trotse hoofdleverancier en fan van Designers Guild. We hebben alle collecties voor je klaar liggen. Kijk zelf maar!

Bekijk

Christian Lacroix

Ontdek de volledige stoffencollectie van Christian Lacroix, geschikt voor gordijnen en bekleding.

Bekijk

Ralph Lauren

Het neusje van de zalm.

Bekijk

Romo fabrics

Een geweldig merk met zoveel keuze en mogelijkheden!

Bekijk

William Yeoward

Een zeer persoonlijke verzameling van William Yeoward die reflecteert op een lappendeken van herinneringen. Statement batic!

Zinc

Gedurfde collecties voor smaakvolle interieurs die iets te vertellen hebben.

Bekijk

Osborne & Little

Een greep uit de bonte 2018 collectie van deze Britse stijlsetters.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.