Christian Lacroix fabrics

Christian Lacroix collectie Joxal interieur interieurstoffen behang wallpaper Nouveaux Mondes Fabrics

De extravagantie en de geest van het Huis van Lacroix, worden geëvenaard door hun vastberadenheid om een unieke visie voor uw huis te vervullen. Ontdek de volledige stoffencollectie van Christian Lacroix, geschikt voor gordijnen en bekleding. Laat je verleiden in een wereld door de ogen van designer Christian Lacroix. Kom gerust eens langs in de Joxal showroom te Schagen!

L'Odyssée fabrics

De collectie is rijkelijk versierd met bloemen, panoramische taferelen en betoverende veren, die de geest van de ontdekking perfect weergeven.

Paradis Barbaris fabrics

Uitzonderlijk nieuw textiel overspant bedrukte ontwerpen, glamoureuze borduursels, luxueuze weefwerken en chique voiles.

Histoires Naturelles fabrics

Droomvolle scènes met exotische beelden, impactvolle lijnen en serene luchten maken deze prachtige nieuwe collectie compleet.

Au Thèatre ce Soir fabrics

Een spannende nieuwe reeks van prachtige digitaal bedrukte stoffen, luxueuze weven, voiles en schitterende borduurwerken voor u om de stijl van uw dromen te creëren.

Incroyables et Meirvelleuses fabrics

Een prachtige eclectische stoffencollectie van het befaamde House of Lacroix; een assemblage van exotische en eigenzinnige beelden.

Belles Rives fabrics

veelzijdige ontwerpen voor uw huis, van een minimale interpretatie van cascade-ringen, die beschikbaar is als zowel een prachtige breedbandige voile en een knapperig bedrukte katoen, tot schilderachtige eigentijdse ruiten en strepen.

Nouveaux Mondes fabrics

De bedrukte stoffen brengen je regenwoud chique, van vlinders en felgekleurde veren, tot rijpende vruchten van elke tint, over een scala aan katoenen accenten van satijn tot stevige katoenen.

Arles fabrics

Of het nu geïnspireerd is door de stad Arles, couturejurken of de toreador - elke stof vertelt een uniek verhaal.

Camargue fabrics

Fantastische effen texturen van satijn tot zuiver linnen geïnspireerd op de prachtige landelijke Camargue regio.

Air de Paris fabrics

Een spectaculaire gekleurde fluwelen overprint met prachtige bloemen een echte favoriet voor bekleding - dit is een echt gedenkwaardige collectie.

Atelier fabrics

Geniet van de luxe van het combineren van gedessineerde stoffen zoals wol, satijn en linnen met deze prachtige effen kleuren.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.