Gratis stof bij je vouwgordijn!

Vouwgordijnen zijn stijlvol en gemakkelijk bedienbaar. Bij JOXAL interieur hebben we een uitgebreide collectie stoffen voor je klaar liggen, allemaal zeer geschikt voor vouwgordijnen. Er is keuze uit prachtige stoffen in eigentijdse kleuren en patronen, schitterende structuren en transparanties. En om het nog aantrekkelijker te maken hebben wij een speciale actie gecreëerd.

Gratis stof* bij aankoop van een vouwgordijn van
15 september t/m 15 november 2018!

*Deze actie geldt op meer dan 300 stoffen, die in onze showroom zijn gemarkeerd met een bliksemschicht.

 

Vouwgordijnen zetten een gezellige, ontspannen sfeer neer. De keuze van stof is bepalend voor de look en feel van de ruimte. Daarom wil je de perfecte stof die past bij jouw woning en stijl. Onze uitgebreide collectie bevat stijlvolle stoffen in effen kleuren, maar ook met eigentijdse structuren en dessins. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse transparanties, zodat je de hoeveelheid licht en privacy aan jouw wens kan aanpassen. Ramen met specifieke afmetingen zijn zeker geen probleem. Alle vouwgordijnen worden bij JOXAL perfect op maat gemaakt. Dit op maat maken gebeurt met de hoogste kwaliteit in afwerking en vakmanschap en dat zie en voel je terug in jouw woning.

Vouwgordijnen combineren de sfeer en uitstraling van gordijnen met het gemak en de flexibiliteit van rolgordijnen. Creëer nog meer persoonlijke sfeer in huis en ontvang nu gratis stof bij aankoop van een vouwgordijn bij ons in de winkel.

Van transparant tot verduisterend, met of zonder baleinen en mooi en stijlvol afgewerkt met jouw persoonlijke finishing touch. Maak je eigen keuze uit ons overweldigende assortiment stoffen de allermooiste vouwgordijnen voor je maken. In elke gewenste maat en net zo transparant als jij wilt: verduisterend voor de slaapkamer en met mooi gefilterd licht voor de woonkamer bijvoorbeeld. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in meerdere modellen met verschillende plooien en worden afwerkingen. Denk aan een wit kettingsysteem of aluminium dat gekleurd kan worden zoals de stof. Heb je voorkeur voor een automatische bediening? Bedien je vouwgordijn met een afstandsbediening en koppel het aan je home motion system!

Laat je verder informeren over de mogelijkheden bij ons in de showroom in Schagen. We denken graag met je mee over de keuze van de best passende raamdecoratie voor het interieur bij jou thuis. Maak direct een afspraak met ons en vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.