Villa Nova KIDS collectie

Beleef een avontuur in illustratie met Villa Nova’s Picturebook. Een collectie als een prentenboek, speciaal voor kinderkamers en speelhoeken. Ontworpen in samenwerking met drie internationaal gerenommeerde kinderboek illustratoren: Frann Preston-Gannon, Christopher Corr en Yuval Zommer. Een wonderlijke verzameling fantasierijke en ingenieuze muurbekledingen, muurschilderingen, kussen, kleden en muurstickers met patronen en personages rechtstreeks uit de pagina’s van een prentenboek. En zo begint het verhaal …

Picturebook Wallcoverings

Behang de kinderkamer in de eigenzinnige stijl van jouw kind.

Picturebook Murals en Stickers

Maak bijzondere wanden met stickers of een illustratie zo groot als de hele muur.

Picturebook Fabrics

Met deze stoffen breng je ieder sprookje tot leven.

Picturebook Rugs

Op de vloer hoort een kleed, helemaal in stijl. en tegen koude voeten.

Picturebook Cushions

Bijpassende kussens maken het verhaal helemaal af. De finishing touch, en heerlijk zacht.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.