ROMO the Black Edition 1

ROMO the Black Edition biedt exclusief ontworpen collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Black Edition is gemaakt voor de luxe interieurmarkt en combineert verfijnde structuren, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een visionair kleurenpalet. Een hoogtepunt van ideeën, inspiratie en originele kunstwerken is de creatieve kracht achter de nieuwe Black Edition. Oorsprong afgeleid van couture mode, 20e-eeuwse abstracte kunst, volksborduurwerk, Indiase Ikat-ontwerpen en Byzantijns glasmozaïek zijn allemaal artistiek opnieuw bedacht en geïntegreerd door verbluffende kleuren.

Met een handgeschilderde look, ombré-schaduw en eeuwenoude ambachtelijke technieken is er een gevoel van vervaagde grandeur, terwijl de levendige kleur en het subtiele gebruik van metalen garens het algemene gevoel verfijnd en modern houden. Verbluffende digitale prints van grootschalige bloemen worden vergezeld door ingewikkelde borduursels, jacquardweefsels van damast en bloemen, gespoten fluweel en prachtig voelbare veelkleurige strepen.

Herbaria

Barokke damasten gecombineerd met Marokkaanse oudheden gemoderniseerd in een palet van verkwikkende tinten, met invloeden van 17e-eeuwse Nederlandse stillevens.

Kaleido

Een traktatie voor de zintuigen, weelderig fluweel en zachte chenille. Een inventief palet van trendsettende tonen.

Zkara

Het weelderige kleurenpalet straalt een verfijnde grandeur uit, waaronder dieppaars, pauwtaling en rijke neutrale kleuren.

Zenith

Een veelzijdig palet van rijke juweelachtige tonen in Emerald, Amethyst en Cinnabar wordt aangevuld met verfijnde neutrale kleuren en warme metallic tinten van koper, brons, goud en zilver.

Iridos

Een moderne collectie lichtgewicht weefsels, sheers en semi-sheers geïnspireerd op een assortiment van natuurlijke componenten, waaronder geoxideerde metalen en aardse mineralen.

Astratto

Fluweelachtige juweeltonen met oosterse invloeden gemixt in digitale prints.

Musa & Goldwyn

Luxury velvet en fluweelcollecties voor een zijdezachte comfortabele sfeer.

Xanthina

Een eclectische mix van florale patronen en voluptueuze kleuren.

Lorentz

Een overvloed aan prachtige rijke dessins met soms een metallic shade.

Wallpaper

ROMO Black edition heeft een spectaculaire wallpaper collectie. Op onze wandbekledingpagina vind je alle behangen.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.