ROMO spring summer 2020

Dune ROMO fabrics - meubelstoffen - gordijnstof - behang - JOXAL interieur Schagen - Jolanda Maurix interieur

Welkom bij de ROMO voorjaars- en zomercollectie. Ieder huis is een canvas, vul het met kleur, patroon en prints die soul toevoegen aan jouw ruimtes. De tijdloze ontwerpen, waaronder Art Deco geïnspireerde palmbladeren, de opvallende geometrie en de elegante bamboestructuren vormen een bruikbaar compendium van eigentijdse prints. Een prachtige afwerkingen, heerlijke zachtheid en verrassende textuur, gepresenteerd in een opwekkend palet met warme oker, donkerroze, koel blauw en frisgroen. Ontdek de veelzijdigheid van wallpapers en interieurstoffen in de ROMO collectie van 2020.

SAROUK PRINTS

Prachtige prints op geborsteld katoen met geometrie in zachte kleuren. Een frisse voorjaarsvibe die uplift en opvrolijkt.

DUNE COTON

Wasbare katoen met verfijnde, texturale uitstraling en een mooie, zachte handgreep. Perfect voor gordijnen en ook zeer duurzaam voor stoffering.

OKARI FABRICS

Okari induceert een elegante, romantische sfeer, met natuurlijk linnen en ingetogen ontwerpen in een rustgevend palet.

ETSU WALLPAPERS

Unieke reliëfs voegen diepte en dimensie toe, terwijl een verfijnd palet van zachte tinten en rijke metallische tinten een andere laag van luxe en verfijning laten zien.

LEONI LINNEN

Linnenmelange met natuurlijke uitstraling en touch, in een breed palet van on-trend tinten van veelzijdige neutralen en eigentijdse pastels, met een vlekafstotende afwerking, wat zorgt voor praktische en lange levensduur.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.