ROMO Fabrics Autumn Winter 2018

ROMO Fabrics Autumn Winter 2018

Istra

Een veelzijdige collectie van breed, zuiver linnen dat een zacht handvat en moeiteloze vloeibaarheid biedt. Met een ingetogen palet van rustige neutrale kleuren en subtiele, krijtachtige tinten inspireert Istra een rustige interieuromgeving die zorgt voor een ontspannen, luchtige sfeer.

Osumi

Heerlijk zacht en tactiel, deze eigentijdse katoenen uni heeft een subtiel gemêleerd effect en een interessante textuur. In een palet variërend van kalkachtige tonen en gebruiksvriendelijke neutrale kleuren tot serene tinten diepblauw en marineblauw, is Osumi geschikt voor zowel stoffering als gordijnen.

Forenza

Een klassieke katoen en fluweel weving met een fijne afwerking. Forenza’s kleurenpalet bestaat uit een uitgebreide selectie neutrale basistinten aangevuld met diepe blauwtinten, inspirerend groen en warmer pittig rood. Luxueus en veelzijdig met een vlek afwerende finish.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.