ROMO Autumn Winter 2019

Met een opwindende benadering van design, wordt Romo’s passie voor de natuur verkend in deze avontuurlijke, decoratieve collectie. Door een tropische trend aan te nemen, worden unieke ontwerpen, waaronder varenbladen en palmmotieven, gepresenteerd in een reeks subtiele en weelderige texturen. Japura heeft een glanzende zijdemix jacquard, onweerstaanbare fluwelen, zachte chenillekwaliteit en een vleugje borduursel. Elk met hun eigen innovatieve schittering, omarmen tien charmante ontwerpen stijlvol kleur en vormen een weelderige collectie die moderne luxe uitstraalt. De nieuwe Romo collectie ligt voor je klaar in de showroom. Bekijk hier vast het aanbod.

Japura

Tropisch en stijlvol, Bohemien en Californian style.

Arlyn

Met een onbetwiste charme en kleurrijke aantrekkingskracht presenteert Arlyn een scala aan weelderige texturen die een levendige geest uitstralen. Deze veelzijdige collectie decoratieve chenille weefsels heeft eigentijdse kleinschalige geometrie en karakteristieke semi-vlaktes.

Orly

Veelbelovende elegante eenvoud, een selectie van prachtige stoffen bieden karakteristieke texturen en subtiele ontwerpen. Orly biedt een mix van luxe chenille en natuurlijke linnenmengsels in een breed palet van neutrale kleuren en een doordachte reeks rijke kleuren.

Celino

Dit wasbare katoenen, linnen en satijn is prachtig ongecompliceerd met een verfijnde charme en karakter en voelt uitzonderlijk zacht aan. Gepresenteerd in een uitgebreid palet van krijtachtige tonen, biedt Celino ingetogen luxe voor tactiele gordijnen.

Miro

Miro combineert design en kwaliteit en is het toonbeeld van stijl, veelzijdigheid en bruikbaarheid. Geschikt voor zowel gordijnen als stoffering, maar ook wasbaar, Miro is een must-have.

Mokolo Outdoor fabrics

Romo combineert een eigentijdse stijl met bruikbaarheid en duurzaamheid en introduceert een unieke collectie buitenstoffen. Een aantrekkelijke mix van intrigerende geometrieën en statement-ontwerpen creëren een inspirerende opstelling van karaktervolle decoratieve weefsels.

Japura Wallpaper

Tropische scènes en exotisch gebladerte worden verrijkt door doordachte intonaties van glanzend metaal, die charmante effecten toevoegen aan verleidelijke ontwerpen. Met een prachtige mix van parelmoer, matte en metalen afwerkingen die een overvloed aan textuur en dimensie creëren, zijn de Japura Wallcoverings echt spectaculair.

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.