VT Wonen en Design beurs 2017

JOXAL interieur is er bij. Wij staan op de VT Wonen en Design beurs 2017. Het is de vijfde keer dat we meedoen. We hopen dat jij er ook bent, om onze amazing collectie te checken, gratis interieuradvies of een gewoon gezellig gesprek.

Waar op de VT Wonen en Design beurs 2017 vind je ons?

Wij staan in Hal 10 en onze stand heeft nummer 10-008. We staan hier samen met Martijn de Wit Vloeren, net als in onze winkel in Schagen. Hartstikke logisch dus. En voor jou extra aantrekkelijk want samen bieden wij jou een volledig ’totaal wonen’ pakket aan met gordijnen, raamdecoratie, vloeren en geweldig interieuradvies.

Kom ook naar de VT Wonen en Design beurs 2017 en win een gratis en vrijblijvend op maat interieuradvies!

VT Wonen en Design beurs 2017 is van 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam. Er zijn vier hallen vol inspiratie en trends. Het programma is iedere dag anders. Er zijn workshops, lezingen van experts en trendwatchers en demo’s. Het is absoluut de moeite waard om te gaan. En als je er dan toch bent, moet je zeker even bij ons komen spieken!

Wat is er zo bijzonder aan onze stand?

Martijn heeft een bijzondere houten vloer van 45 cm breed bij zich. Super mooi. We hebben een mega moodboard in onze stand! Hierop kunnen we met stalen van spectaculaire stoffen, duurzame materialen, de mooiste gordijnen en diverse houten vloeren voor jouw gewenste sfeer en stijl creëren. Oh en hadden we al gezegd dat je een gratis interieuradvies kan winnen?! Wow. Dan komen we dus echt bij jou thuis met stylist en het beste op maat woonadvies dat je maar kan krijgen.

Stijlvol wonen op jouw manier

Dat is altijd ons doel. Voor welke producten, systemen en sfeer je uiteindelijk ook gaat, ze moeten bij jou passen. Bij de manier waarop jij leeft en bij wie jij bent. Dát is jouw stijl. Wat die eigen stijl is, daar komen wij zo achter, dat is ons vak. Wij kleden jouw persoonlijke stijl aan met de meest betrouwbare en exclusieve merken raamdecoratie, shutters, gordijnen en wandbekleding. Met deze stijlvolle producten creëren we een look die jou vandaag én vele jaren hierna past. Tijdloos en stijlvol, dat is key. Zo haal je het meest uit jouw woon- én lifestyle.

 

VT Wonen & Design beurs 2017 | JOOZ interieur

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.