Shutters op maat

Je wilt een duurzame, stijlvolle raambekleding? Een zonwering die zowel de sfeer als de lichtinval regelen kan? Je wilt daarnaast een systeem dat gemakkelijk te bedienen is en heel lang meegaat, en als het even kan een product dat praktisch is in onderhoud en schoonmaak. We got it!

Shutters zijn misschien wel de mooiste en meest ideale zonwering. Het is een mega comfortabele manier om de privacy en lichtinval in je huis te regelen. Shutters zijn stijlvol, tijdloos en ook nog eens heel erg praktisch. Het zijn zeer smaakvolle binnenluiken die je kunt kantelen, klappen en openen. Wij leveren shutters op maat van hout, metaal en kunststof. Deze zijn met verschillende systemen verkrijgbaar bij ons en natuurlijk in meerdere kleuren. Je hoort het al, er is veel keus en ja wij weten zeker dat de ideale shutter er voor jou bij zit, je stelt het tenslotte zelf samen!

Shutters op maat van Joxal interieur

Wij hebben ons eigen label shutters en ons eigen vakteam! Dat is voordelig en heel erg slim want dat garandeert een soepele communicatie en perfecte uitvoering. Hoe doen we dat? Wij komen de shutters bij jou thuis inmeten dus je hoeft zelf niet aan de slag met binnen- en buitenmaten en op de leg en andere moeilijke termen. Er kan dus niks fout gaan, wij komen bij je langs. Dan kunnen we direct zien of de door jou uitgekozen shutters echt de juiste keuze zijn. Dat hebben we natuurlijk al vastgesteld toen je bij ons langskwam voor advies in onze uitgebreide showroom. Hier helpen wij jou met het uitzoeken van de mooiste en beste shutters bij jouw interieur wensen. Al is het alleen maar om bevestiging te krijgen op wat je stiekem al in je hoofd had. Wij hebben de cappuccino en thee voor je klaar staan.

Weet je nog helemaal niet wat je wilt?

Kom gerust eens langs bij ons om advies in te winnen over shutters op maat. Er bestaan namelijk ook verschillende types shutters! Oeps dat hadden we nog helemaal niet verteld! Maar er is dus echt enorm veel keus en je wilt dus goed geïnformeerd en geadviseerd worden. Want je wilt de mooiste shutters bij jou raam en bij jouw inrichting. Je wilt shutters op maat die passen bij jouw lifestyle en die over heel veel jaren nog steeds even mooi en stijlvol zijn. Wij gaan daar voor zorgen.

Gezellig!

Liefs van de stylistes van JOXAL interieur

Jolanda, Lia & Cora

JOXAL interieur | shutters op maat | interieur inspiratie | raambekleding | zonwering

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.