Een stijlvol interieur én exterieur

Wij vinden dat het buiten net zo comfortabel en stijlvol mag zijn als binnen. In Nederland hebben we gemiddeld 6 maanden redelijk goed tot uitstekend weer om buiten te zitten. Dat is de helft van het jaar en dus verdienen onze tuinen, balkons en buitenruimtes de volle aandacht. Dat begint natuurlijk met een prachtige plek waar je heerlijk kan zitten en genieten van jouw buitenplek. Duurzame stoffen die tegen een stootje kunnen want buiten zijn de omstandigheden net even anders dan binnen. Er mag geleefd worden, en daar moeten buitenstoffen tegen kunnen. Kwalitatieve outdoor fabrics zijn daarom makkelijk afneembaar en kunnen goed tegen de zon. Dat betekent dat je deze stoffen niet direct hoeft te wassen als er een vlek op komt en dat de kleuren seizoen na seizoen blijven spreken.

Buitenstoffen van topmerken

Wij van JOXAL interieur willen het beste voor jouw stijlvol interieur én exterieur. We kiezen daarom altijd voor de mooiste merken met duurzame materialen, systemen én stijl. Want stijl is wat jouw buitenplek onderscheidt van alle anderen. In onze showroom vind je onder andere buitenstoffen van Designers Guild.

Buitenstoffen van Desigers Guild

Designers Guild is een top merk uit Groot Brittanië dat voorop loopt als het gaat om duurzaamheid, comfort en design. Designers Guild ontwerpt en fabriceert wandbekleding, meubelstoffen en gordijnen die verkrijgbaar zijn via een selectie exclusieve dealers, waaronder wij. De nieuwe buitenstoffencollectie kun je hier bekijken.

Nederlanders benutten de zon volop

Wij Nederlanders benutten de zon volop en gaan massaal naar buiten. We houden van barbecuen en genieten van onze lounge sets. Hoe staat het eigenlijk met jouw exterieur? Je kunt jouw buitenhoek een stijlvolle opfrisser geven met nieuwe bekleding. Wat dacht je van de klassieke Harbour Club style van Ralph Lauren of een meer modernere en frisse look van Designers Guild Palasari Outdoor Fabric collectie? Hier is wat inspiratie.

stijlvol interieur en exterieur | meubelstoffen | Designers Guild | JOXAL | Jolanda Maurix | Gordijnen | Shutters | Interieuradvies 4

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.