Onze showroom en kantoor zijn telefonisch bereikbaar 9:30-17 uur op nummer 0224-741902.

Alle buitendienst en montage werkzaamheden lopen gewoon door.

Voor aanvragen, advies of orders kunt u contact opnemen met ons op nummer 0224-741902.

Voor onze producten verf, behang, gordijnen, raambekleding, shutters, binnen en buitenzonwering kunnen wij u blijven adviseren. Bel ons gerust voor de diverse mogelijkheden op nummer 0224-741902.

Mind the Gap behang

Wow, Mind the Gap behang brengt werkelijk iedere ruimte tot leven. Of je nou kiest voor een wandje of alle, het behang zorgt voor stijl en persoonlijkheid. De prints van dit hippe merk zijn zeer veelzijdig en divers. Om de zoveel tijd komen ze met een nieuwe collectie die steeds weer verrast en inspireert. Inmiddels hebben zij drie geweldige collecties die je bij ons kunt komen bekijken. Laat je adviseren door ons in de showroom. Hieronder zie je een impressie van wat Mind the Gap behang voor jouw ruimte kan betekenen.

Collection 2

Bekijk

Collection 3

Coming soon!

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Over JOXAL Interieur

                      Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

Lees meer
JOXAL Interieur
© 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.