Mind the Gap collection 1

Mogen wij je voorstellen aan Mind the Gap behang, de 2018 collectie. Zij presenteren dit jaar een uiteenlopende collectie prachtige en originele behangontwerpen. Met designs van jungle dieren, astronomie, bloemen, retro advertenties, planten, oud Egypte, architectuur en Chinese prints. Mind the Gap behang prikkelt de zintuigen en geeft iedere ruimte karakter en stijl. Hieronder vind je een greep uit het spannende, eigenwijze assortiment behangen van dit hippe, stijlvolle merk. In onze showroom laten we jou de materialen graag ‘live’ zien en kunnen we je het beste adviseren.

Zee inspiratie

We raken geïnspireerd door de zee. Een maritieme look en een avontuurlijk gevoel.

Things and Places

Van een kaartspel tot reizen naar de maan. Geweldig voor een stijlvolle kinderkamer of een hobbykamer vol karakter.

Geometrie

Geometrische vormen en wiskundige patronen voorzien je kamer van een zeer ruimtelijk gevoel.

Architecture

Gebouwen en paleizen. Neem het interieur mee op reis.

Colourful Patterns

Kleurrijke patronen die de ruimte tot leven brengen. Geïnspireerd op de mens en zijn cultuur.

Urban Jungle

Haal de natuur naar binnen met een van deze gave groene prints.

Exciting & Retro

Eigenwijze behangen met memoires uit de retro tijd en soms juist met een knipoog naar de toekomst. Grappig en vol stijl.

Lockers and Books

Altijd al een bibliotheek willen hebben thuis? Creëer een eigenzinnig en zeer originele ruimte met een van deze stijlen.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.