Thibaut Grasscloth Resource

Grasscloth Resource volume 5 is een dynamische verzameling wandbekleding met natuurlijk geweven gewassen, raffia, bladeren en papierweefsels. Deze wandbekleding pronkt met glans, textuur en een eindeloos kleurenpalet. Van chique neutrale kleuren tot verzadigde tinten. Het biedt een geheel nieuwe reeks tactiele opties. In deze collectie wordt onder andere gebruik gemaakt van abaca, papierweave en jute. We hebben het boek voor je klaarliggen in de showroom. Kom kijken en voelen! Maak een afspraak via onderstaand afspraakformulier, zodat we de tijd kunnen nemen voor persoonlijk advies.

Passage

Callistoga

La Palma

Mosaic Weave

Paper Linen

Raffia Palm

Straw Jute

Sutton

Mét of zonder streep.

Tabacon Abaca

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Over JOXAL Interieur

                        Wij zijn Jolanda, Lia, Alfred en Cora van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  JOXAL Interieur
  © 2021 | Dit is een Zeg maar Alex website.