Shutters

Voor een oog- en zonverblindende stijl.

Jolanda Maurix | JOXAL interieur | Shutters

Er zijn plenty redenen om te kiezen voor shutters.

Shutters zijn gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk schoon te houden en ze verhogen de waarde van je huis. Daarnaast zijn ook nog eens enorm kindvriendelijk want er zitten namelijk geen touwtjes of kleine onderdelen aan. Bovendien zijn ze fantastisch mooi, ze geven iedere ruimte in huis een blijvende upgrade. Wij adviseren de ideale shutters voor jouw woning. Onze vakmensen komen we de shutters zelf inmeten en installeren.

Shutters sfeervol in elke woonruimte

Shutters trapeze ramen

Shutters met diverse vormen

Red Ceder Naturel Shutters

Foto's van ons eigen project in hartje Amsterdam.

Shutters bijzondere vormen

Buitenshutters

Shutters vouw en schuifdeuren

Shutters

Shutters bijzondere vormen

Shutters te Warmenhuizen

Shutters

Shutters in Villa te Alkmaar

Shutters appartement Bergen

Shutters Warmenhuizen

Shutters

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.