Designers Guild wallpaper collecties

Ontdek de nieuwste en mooiste achtergronden en wandbekleding en creëer inspirerende looks voor je muren. Designers Guild behang is geschikt voor elk interieur, van huizen tot hotels, is kleurrijk en verbluffend in combinatie met een van onze prachtige stoffen. Het merk introduceert nieuwe eigentijdse patronen en een frisse kijk op een aantal van hun kenmerkende ontwerpen. Of jouw smaak nu moderner is of neigt naar de klassieker, je zult zeker het perfecte ontwerp vinden.Blader door nieuwe en klassieke behangcollecties hieronder en bezoek onze showroom voor het beste advies!

 

Bekijk hier alle Designers Guild Fabric collecties

Chinon Wallpapers

Prachtig behang met adembenemende structuren en prints.

Scenes and Murals

Deze prachtige collectie bevat ook een selectie van onze merken - Christian Lacroix, The Royal Collection en John Derian.

Foscari Fresco

Een veelzijdige verzameling fresco's, marmer, geometrische en bloemenbehang die de glamour van het 16e-eeuwse Venetië nabootsen in een geheel nieuwe en eigentijdse taal.

Zardozi

Een uitgesproken verzameling om te combineren tot je eigen persoonlijke stijl.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.