Designers Guild Autumn Winter 2019-2020

Welkom bij een nieuw herfst-winterseizoen van Designers Guild. Ze is doordrenkt met een buitengewone rijkdom, een suggestieve elegantie en sensuele, inktzwarte details. De late 19e eeuw bracht een groep artistiek talent samen, bekend als The Aesthetic Movement. Ze raakten gefascineerd door de handgemaakte en waren kieskeurig over elk detail in ontwerp en architectuur. Ze hebben collectief de wereld om hen heen beïnvloed om decoratieve schoonheid te vieren en te waarderen. Dit historische moment werd de inspiratie voor de nieuwe wintercollectie van Designers Guild vol bedrukte, geweven en effen stoffen en schilderachtige behangen. De collecties bieden een geheel nieuwe en raadselachtige visie op geschilderde bloemen, kunstzinnige, dynamische geometrieën en hints van oosterse aquarelkleurige, inktzwarte wassingen en intrigerende borduursels. Ontdek een hartverwarmend, sfeervolle palet van middernacht en violet, sepia, damastpruim en cacao, zilver en neutraal met rijke, resonerende tonen van contrast, een veelzijdige collectie die zowel eigentijds als verleidelijk tijdloos is.

Le Poème de Fleurs

Een raadselachtige decoratieve verzameling beschilderde bloemen, kunstzinnige, dynamische geometrie en hints van oosterse waterverf.

Fitzrovia Fabrics

Een eigentijdse collectie geweven geometrische fluwelen met ongeëvenaarde glans

Matara Fabrics

Een nieuwe toevoeging van leerachtige texturen. Prachtig zacht, ongelooflijk duurzaam kunstleer.

Opera Easy Clean

Een perfect drietal weefsels die allemaal onze unieke, eenvoudig te reinigen afwerking bieden voor veeleisende interieurs. Van de glamour van Opera-fluweel tot de meer rustieke stijlcharme van Skye, tot de stevige boucle-mix van Vezzano.

Canezza Fabrics

Een prachtige breed gewassen chenille die uitstekend valt en handzaam is. In tonen van aardse neutrale kleuren tot rijke kleurschakeringen. Voor stijlvolle gordijnen, kussens en jaloezieën. Ongelofelijk slijtvast voor bekleding en ook wasbaar in de machine. OekoTex-gecertificeerd.

Velutto Fabrics

De glamour en subtiele glans van de fluwelen pool, gecombineerd met een hoge duurzaamheid en wasbaarheid, maakt deze stof ideaal voor vele binnentoepassingen.

Scenes and Murals Wallpapers

Artistiek en creatief, een buitengewone collectie met decoratieve schilderachtige achtergronden die de muren strelen.

Bekijk

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.