Designers Guild autumn winter 2018-2019

Moodboard | Designers Guild | autumn winter 2018 2019 | JOXAL interieur | fabrics | gordijnen | meubelstof | interieur advies & inspiratie | jolanda Maurix

Ontdek de herfst- en wintercollectie voor 2018 en 2019 van Designers Guild. Wij zijn trotse hoofdleverancier van Designers Guild en presenteren (en leveren!) als eerste in Nederland de nieuwe collecties van dit stijlvolle en alom geprezen Britse topmerk. De Designers Guild autumn winter 2018 2019 collectie bevat onder andere een range aan geweldig mooie ‘signature’ geprinte en luxueuze stoffen geschikt voor gordijnen, meubels en toebehoren. De behangcollectie zit vol glamoureuze patronen met vormen en kleuren uit de geometrie én botanie. Dit seizoen hebben ze zich laten inspireren door de 19e-eeuwse Engelse ontdekkingsreiziger, schrijver, fotograaf en natuurkenner  Isabella Bird die de wereld bereisde van China en Japan naar India en Perzië.

JAIPUR ROSE fabrics

Prachtige duurzame prints met wereldse glamour.

BIRKETT EASYCLEAN fabrics

Een diverse collectie robuuste easy to clean meubelstoffen. In 5 verschillende materiaal combi's, waaronder een 100% linnen variant.

CHANDIGARH FABRICS

De hexagon (zeshoek) en de streep spelen de hoofdrol in de Chandigarh collectie. Zeven intieme dessins met heerlijke stoffen en warme diepe kleuren.

Melton Wool fabrics

Melton wol collectie bestaat uit 100% wol en 46 geweldige kleuren om uit te kiezen en combineren.

Calozzo fabrics

Speciaal geschikt voor gordijnen in dunne en dikke weving en wel 104 kleuren!

Zardozi fabrics

Levendige veelzijdige collectie met uitgesproken kleuren en combinaties zoals satijn strepen. Brengt je huis tot leven.

Zardozi Wallpaper

Een boeiende collectie structuurbehang met subtiele texturen, decoratieve dessins en fijhe geometrie.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.