Christian Lacroix wallpapers

Christian Lacroix collectie Joxal interieur interieurstoffen behang wallpaper Paradis Barbaris

Welkom in de onmiskenbaar Franse stijlvolle wereld van Christian Lacroix. Een betoverend mondiaal van hoge kwaliteit en prints vol mysterie en verrassingen. Zoek je echt iets speciaals, een behang dat onderscheidt. Kijk dan eens bij onderstaande collecties. Christian Lacroix brengt hun unieke extravagantie en ontembare geest naar de wondere wereld van het behang. Ontdek prachtige patronen en texturen die een statement maken en echt een afspiegeling zijn van de mode-vooruitgaande excentriciteit van het merk. De Christian Lacroix-behang en -stoffen worden exclusief geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Designers Guild. Ontdek de volledige collectie hieronder en kom langs bij Joxal, jouw Christian Lacroix dealer.

L'Odyssée wallpapers

Geïnspireerd door het escapistische gevoel van vlucht en fantasie, viert L'odyssée het wonder van avontuur.

Paradis Barbaris wallpaper

Prachtige botanische producten, gestructureerde patronen en exotische beelden.

Histoires Naturelles wallpaper

Met die onnavolgbare Christian Lacroix twist, brengt deze extravagante nieuwe collectie de moderne jungle tot leven.

Au Thèatre ce Soir wallpaper

Signatuur Lacroix-beelden in een opvallend kleurenpalet, allemaal afgedrukt op zware vliesgrond voor een gemakkelijke ophanging.

Incroyables et Meirvelleuses

Exotische, eclectische beelden in de onnavolgbare stijl van House of Lacroix.

Belles Rives wallpaper

Franse Rivièra! Bougainville bloemen, levendige citrusvruchten, palmbomen. Volledig afwasbaar en gemakkelijk op te hangen.

Nouveaux Mondes wallpaper

Van vlinders en felgekleurde veren tot rijpende vruchten in alle tinten, deze eclectische collectie behangpapier is gedrukt op elegante en eenvoudig te gebruiken vlindergronden.

Vrijblijvend Interieuradvies

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te creëren waarvan je iedere dag geniet, een heerlijk huis waar je met plezier leeft. Nu en nog heel veel jaren hierna. En dat lukt ons eigenlijk altijd!

Wil jij ook een heerlijk huis, vul dan dit formulier in dan nemen wij contact met je op voor vrijblijvend interieuradvies.

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  OVER JOXAL INTERIEUR

  Wij zijn Jolanda, Alfred en Petra van JOXAL interieur. Kom naar onze showroom in Schagen voor een fabelachtige collectie gordijnen, raamdecoratie en muurbekleding en het beste interieuradvies dat je ooit zal krijgen.

  Lees meer
  © 2024 | Dit is een Zeg maar Alex website.